Em i håndboldEM i Herrehåndbold starter søndag d. 12 januar 2014, og det er endnu engang blevet tid til at kåre Europas bedste håndboldhold. I gruppe B finder man blandt andet Spanien, som er gruppens helt store favorit. Spanien er også en af favoritterne til at vinde EM, og på nuværende tidspunkt kan du hente odds 4.75 hvis Spanien vinder EM. Danmark er stadigvæk den største favorit til at vinde EM i Herrehåndbold og giver på nuværende tidspunkt odds 2.90.

I Spaniens gruppe er der udover Spanien også Norge, Island og Ungarn.  Det virker som udgangspunkt som en stærk gruppe, men både Norge og Island er gået lidt ned niveau det seneste par år. Det betyder blandt andet, at du på nuværende tidspunkt kan få hele odds 7.00 og 15.00 hvis hhv. Island og Norge vinder gruppe B. Skulle Ungarn vinde gruppen, kan man lige nu hente odds 6.00.

Den første kamp i gruppe B bliver spillet mellem Island og Norge søndag klokken 16.00, og det bliver et slag på Norden. At den første kamp bliver spillet klokken 16.00 betyder også, at der er spilstop søndag klokken 16.00. Så har du interesse i at spille på hvilket land der vinder gruppe B til EM i Herrehåndbold 2014, så skal du altså nå det inden søndag klokken 16.00.

Gruppens anden kamp står mellem Spanien og Ungarn, og den kamp bliver afviklet 18.15. Alle kampe i gruppe B bliver spillet i Aalborg i Gigantium, som kan rumme helt op til 8.500 tilskuere. Så er du en af dem der befinder sig i området, så burde der være mulighed for at kunne sikre sig en plads. Danmarks kampe bliver som bekendt spillet i Herning som kan rumme helt op til 14.000 tilskuere.

Ønsker du at spille på hvem der vinder gruppe B, så finder du de højeste odds på bet365. Husk at du som ny kunde hos bet365 får op til 1.000 kroner i bonus. Husk at du også kan spille på alle kampene ved EM på bet365 og altid være sikker på at finde de højeste odds.

 

Gå til bet365 for at spille på vinderen af gruppe b – Husk at få 1.000 kroner i bonus