Superligaen anno 2016/17 blev sparket i gang i sidste weekend, og i den forbindelse er det oplagt at kigge nærmere på, hvor man finder den største Superliga bonus til odds og betting på tværs af alle bookmakere med dansk licens. Dét har vi gjort, og vi er nu klar med et resultat.

Den største bonus på 3000 kroner fås hos betfair.

Vi kalder det en Superliga bonus, men det er selvfølgelig fordi, bonussen er oplagt at bruge til at skabe dig en betting-bankroll til at oddse på Superliga-kampene for. Men du kan selvfølgelig bruge denne bonus til at oddse på alle fodboldligaer og andre sportsgrene efter behag.

Nogle foretrækker at spille på Superligaen, Premier League eller La Liga… Hos betfair kan du spille på det hele, og du får ydermere Danmarks største Superliga bonus med på vejen, så hvad venter du på?

Få 3000 kr bonus hos betfair.dk her >>

 

superliga_bonus

 

Snyd ikke dig selv for en kanon Superliga bonus

Hvorfor er det overhovedet en god idé at få en bonus? Well… det siger næsten sig selv, at en bonus er en god ting. Det ligger ligesom i ordet. Bonus betyder nemlig noget ekstra, og det er hvad du får, når du accepterer betfairs bonus til nye spillere.

Som helt ny spiller kan du nemlig indbetale op til 3000 kr. og få en bonus på samme størrelse som din første indbetaling.

Indbetaler du f.eks. 1000 kr., får du også 1000 kr. bonus. 3000 kr. indbetaling udløser altså 3000 kr. bonus, hvilket betyder, du vil have 6000 kr. at spille for i alt fra start.

Er der slet ingen bagside af medaljen, spørger du måske? Alle betting bonusser kommer med diverse regler og vilkår, og ift. den store betting bonus hos betfair, skal du f.eks. være helt ny kunde, før du kan modtage bonussen. Derudover har du 90 dage til at spille bonussen igennem, hvilket du kan læse mere om forneden eller direkte hos betfair.dk, hvor du kan se hvad der kræves for at modtage bonussen.

 

Sådan får du Danmarks største betting bonus

For at kunne modtage den store bonus til Superliga-betting, skal du oprette en konto med en bestemt promotionkode, som det hedder hos betfair.

  1. Opret en konto hos betfair med promokoden ZSKAAX
  2. Indbetaling mindst 100 kr. for at kvalificere til bonussen
  3. Gå til kampagnesiden hos betfair for denne bonus og aktivér bonussen
  4. Spil bonussen igennem ved at satse på væddemål i betfairs sportsbook. Indbetaling og bonus skal spilles igennem fire gange.
    Kun væddemål på odds 1.50 og højere tæller med i omsætningskravet.