Asian_HandicapSportsbetting i Danmark er populært som aldrig før, og hver dag omsættes der millioner af kroner på online spil i Danmark.

Det er naturligvis – fristes man til at sige – spil på fodbold, som i særlig grad frister mange danske spillere og specielt de gode gamle 1-X-2 bets er populære som aldrig før. Majoriteten af os spiller på kampene som singler eller kombinerer dem på samme kupon for at øge det samlede odds.

Men der findes naturligvis også mange andre markeder hos bookmakerne, og ét af dem som vokser i popularitet i disse tider er Asian Handicap.

Asian Handicap stammer – ikke overraskende fra Asien – hvor en journalist ved navn Joe Smith i slutningen af 90’erne, blev bedt om at oversætte en særlig betting-metode ved navn Hang Cheng Betting. Hang Cheng Betting blev brugt hos en indonesisk bookmaker ved navn Joe Phan, og journalisten Smith var så opfindsom at hitte på navnet “Asian Handicap”.

Over de seneste 15 år har Asian Handicap vokset sig stadigt mere populært hos alverdens bookmakere, men mange europæere har stadig svært ved at forstå, hvordan Asian Handicap fungerer.

Hvordan udregner man odds?

Hvordan ved man om man har vundet?

Hvad betyder Split Balls og kvarte mål?

Jeg forstår godt, at det kan være ufatteligt uoverskueligt, når man som europæer er vant til de klassiske 1-x-2 spil, hvor et handicap markeres med 1, 2, 3 eller flere mål og oddset er nemt læseligt i decimaler.

 

Den bedste guide til Asian Handicap

Hos odds-specialisten Odds.dk – hvor du finder alverdens betting guides – finder du en udførlig og overskuelig forklaring på Asian Handicap med masser af gode eksempler og ikke mindst en super tabel, hvor du kan se hvornår du vinder, hvis dit hold vinder, taber eller spiller uafgjort.

Men tag ikke mit ord for det.

Jeg kan varmt anbefale, at du bruger lidt tid på at læse Odds.dks glimrende guide til Asian Handicap her – særligt hvis du er en af dem, som ikke helt har gennemskuet hvordan Asian Handicap fungerer endnu.