Spil på DBU Pokalen hos Danske Spil >>

 

FCK, BIF, AGF eller FCM?

Som du kan se i Danske Spils odds på DBU Pokalen foroven, er der gode odds at hente på de forsvarende pokalmestre fra FC København. Lige nu kan man nemlig få odds 2.40 på FCK til at genvinde pokalen, hvilket slet ikke er tosset midt i en sæson, hvor de danske mestre ser stærkere ud end nogensinde før.

Alt kan som bekendt ske i pokalfodbold, og i fjor var AGF tæt på at skabe opsigt med klubbens første pokaltitel siden 1996. Det skulle dog ikke være for århusianerne, som tabte finalen med 1-2 til FCK, men De Hviii’e er stadig med i årets DBU Pokal, og giver i øvrigt odds 22.00 for en sejr.

Brøndby er umiddelbart FCKs største konkurrenter sammen med FC Midtjylland, og disse kan spilles til odds 4.75 og 6.00. Den helt store overraskelse i form af Marienlyst til odds 400.00 bliver det nok næppe til.

 

Spil på bedste divisionshold i pokalen

Hos Danske Spil kan du også spille på, hvilket divisionshold som kommer længst i år. De færreste tror på Marienlyst, som senere i dag møder Brøndby, og derfor er så godt som dømt ude.

Læs også: Odds på din computer

Vendsyssel, FC Roskilde og Næstved er alle gode bud på “last team standing” fra divisionerne i år. Vendsyssel med den nye cheftræner Erik Rasmussen giver odds 1.65, mens FC Roskilde og Næstved møder hinanden senere i dag, og derfor giver markant højere odds 3.00 og 5.50.

Spil på DBU Pokalen hos Danske Spil >>