Endnu engang er Unibet Poker på banen med helt nye forbedringer til alle deres pokerspillere. Det daværende loyalitetsprogram trængte nemlig til en mindre justering, og med de nye muligheder for en loyalitetsbonus hos Unibet Poker er det uden tvivl værd at få anskaffet sig en konto.

Det er selvfølgelig helt gratis at oprette sig som kunde hos Unibet Poker, og udover det opdaterede loyalitetsprogram kan du toppe det hele med en meget lækker sign-up bonus. Din sign-up bonus hos Unibet Poker afhænger udelukkende af hvor mange VIP point du får optjent i din første tid som spiller.

Op til €1000 i bonus

For at få det maksimale ud af den store sign-up bonus skal du optjene 12.000 VIP point i løbet af 30 dage. Opfylder du dette krav vil du få svimlende €1000 direkte ind på din nye konto. Er du dog ikke helt så aktiv ved den virtuelle filt kan du også optjene f.eks. 1.250 point og få €100 sat ind på din konto. De mange spændende muligheder med sign-up bonussen hos Unibet Poker gør det nemt at spille en bonus i den rigtige størrelse fri.

Af nye forbedringer i loyalitetsprogrammet vil du blandt andet kunne få din loyalitetsbonus udbetalt ugentligt i stedet for en enkelt gang om måneden. Det giver dig flere penge at spille for hurtigere, og desuden kan du også opnå et sponsorat til live turneringer hvis du opnår mere end 5.000 VIP point månedligt.

Som Unibet Plus spiller vil du spare €10 op til live turneringer for hver €100 du raker for. Denne opsparing har ingen indflydelse på din loyalitetsbonus eller sign-up bonus, og derfor er det en særdeles spændende opdatering som Unibet Poker har lavet af deres glimrende VIP program.

Prøv de mange nye forbedringer hos Unibet Poker i dag og spar op til at spille live turneringer i Europa ved blot at spille online poker.

Få fordele hos Unibet her!