De forskellige bettingsider tilbyder i dag oftest mere end bare odds og betting på computeren. De fleste har i dag således også en app og/eller mobilvenlige sites til mobiler og tablets.

Alligevel er der dog rigtigt mange danske spillehajer, der fortsat foretrækker at spille via computeren.

I denne artikel vil vi derfor kort redegøre for, hvorfor der stadigvæk er mange, der vælger at bruge sin PC eller Mac fremfor mobilen eller tablet.

 

Få den fulde oplevelse på computeren

Der er desværre nogle få bettingsider, hvor man ikke har de samme muligheder og funktioner, når man bruger app eller et mobilvenligt site. Eksempelvis er der nogle steder, hvor man skal være på ens computer for at indbetale penge, for at livestreame eller andet. Dette kan være et irritationsmoment for mange, der altså i stedet vælger at bruge computeren.

Derudover finder mange, at det er nemmere at få det fulde overblik over kampene, hvis man bruger sin PC eller Mac. Her kan du nemlig oddse fra din browser, mens du også tjekker højdepunkter og statistik fra tidligere kampe, sådan du kan foretage en bedre vurdering af dagens kampe, som du ønsker at oddse på.

 

Liveodds med computeren i skødet

Liveodds er blevet yderst populært i de seneste år, hvor rigtigt mange danskere vælgere at benytte sig af denne mulighed.

Når du liveoddser, er der ofte en fidus i at bruge computeren, da du i så fald kan oddse fra din computer, mens du følger med i kampen på TV.

Hvis kampen ikke vises i TV, kan det være en god idé at bruge computer fremfor mobil eller tablet, da du her nemt kan få et overblik over kampens udvikling via interaktiv grafik, som der eksempelvis tilbydes hos Bet365, eller via en livekommentering. Dette er markant nemmere at følge via en computer fremfor mobil eller tablet, hvorfor du hurtigt og smart kan sætte dit liveodds, hvis du tror, der er en scoring på vej.