oddsetDe fleste af os har sikkert prøvet at stå nede i kiosken og spille Oddset hos Danske Spil, men vidste du at du siden 2002 har kunnet spille Oddset hos Danske Spil på nettet?

Nu er muligheden for at lave penge på alverdens sportsbegivenheder hos Danske Spil altså kommet helt hjem i din egen dagligstue, og du kan spille alle de samme spil – og mere til – som du kan nede i kiosken; Den Lange, Matchen, Vinderen, Måljagt… de er der allesammen.

Når du først har prøvet at spille Oddset på nettet, vil du formentlig ikke gide slæbe dig gennem regn og blæst for at stå i kø nede i kiosken kort før kampene starter. Du kan i ro og mag spille hjemme fra computeren, hvor du også har adgang til alle de relevante statistikker om skader, karantæner, stillingen i ligaerne og hvad du ellers skal bruge, for at finde ud af hvem der har størst chance for at vinde kampene.

 

Sådan spiller du Oddset på Danske Spil

For at kunne spille Oddset på nettet hos Danske Spil, skal du først og fremmest have en Danske Spil-konto. Den er gratis at oprette, og med den får du adgang til Danmarks største online-spilunivers – heriblandt Oddset.

Kom i gang med Oddset:

  1. Opret en konto hos Danske Spil >>
  2. Lav et indskud på din konto

 

Når du har oprettet din konto og sat penge ind, er du klar til at spille. Du finder Oddset i topmenuen på Danske Spils hjemmeside, og når du klikker dig ind i Oddset-sektionen får du hurtigt et overblik over de forskellige typer spil.

Den mest populære er Den Lange, som er en form for selvfabrikeret tipskupon, hvilket skal forståes på den måde, at du selv vælger hvor mange – og hvilke – kampe du vil have på kuponen. Du vælger dine kampe ved at “krydse af” med et klik med musen i enten 1, X eller 2, alt efter om du tror på hjemmesejr, uafgjort eller udesejr.

Når du har valgt dine kampe, skal du vælge hvor meget du vil satse. Du kan satse mellem 10 kr. og 500 kr. pr. kupon, og du skal gange dit indskud med kuponens odds for at se hvad du kan vinde, hvis du har gættet rigtigt.

Når kampene er slut bliver din gevinst automatisk sat ind på din Danske Spil-konto, hvis du har vundet. Det er altså slut med at miste kuponer og gevinster, fordi de røg med til vask eller du overså det faktum at du rent faktisk havde vundet, og kom til at smide kuponen ud med skraldet.

Derudover kan du tilmelde dig en e-mail service, hvor du får en automatisk e-mail, når du har vundet på et af dine spil.

 

Spil Oddset Live

Livebetting er selvfølgelig også en mulighed i den online-version af Oddset. Når du spiller live, betyder det, at du kan spille på en fodboldkamp eller en anden sportsbegivenhed, som allerede er i gang. Odds på kampen reguleres efterhånden som kampen udvikler sig med scoringer, udvisninger og hvem der spiller bedst. Du kan derfor tjene en god skilling, hvis du kan spå en udvikling i kampen, som Danske Spils odds-sættere ikke lige havde set komme.

Livebetting giver dig også muligheden for at spille på hvem der scorer det næste mål, hvem der vinder 2. halvleg og meget mere. Mulighederne er mange. Det der gør det hele ekstra spændende er, at du kan sidde og livebette fra din sofa, mens du følger kampen på TV.

Læs mere om livebetting her på Odds.dk >>

danske-spil-livebetting

Sådan ser Oddset Live ud hos Danske Spil

 

Spil Oddset fra mobilen

Stort set alle i dagens Danmark ejer en smartphone, som f.eks. en iPhone, og hvis du er en af dem som er med på noderne når det kommer til moderne teknologi, kan du oddse fra din mobiltelefon.

Det er SUPER nemt at oddse fra mobilen – alt du skal gøre er at logge ind på din Danske Spil konto fra mobilen, og spille på de kampe du har lyst til.

Det er værd  at bemærke, at du endnu ikke kan sætte penge ind fra mobilen. Du skal med andre ord huske at sætte penge ind på din konto fra en almindelige computer, men når der først står penge på kontoen, er dit næste væddemål aldrig længere væk end et greb i lommen efter mobilen.

Så nu er det slut med at sidde til familiemiddag, og indse at du har glemt at få spillet på dagens store brag i Premier League og derfor gå glip af gevinster. Det er slut med at sidde sammen med gutterne på stadion og skal til at se dit lokale hold folde sig ud på grønsværen, og høre på hvad de andre har spillet på, mens du glemte at få spillet. Med Danske Spils mobilbetting kan du spille når du har lyst og tid, og med Oddset Live kan du ydermere spille fra mobilen, mens kampene er i gang.

God fornøjelse med spillet hos Danske Spil.