pokernet_logoMed et medlemskab hos pokerNet, kan du helt gratis modtage undervisning fra professionelle pokerspillere, der via undervisnings videoer, giver deres visdom videre til dig, så du kan blive bedre til at spille poker.

Det behøver ikke nødvendigvis at koste flere tusinde kroner at modtage undervisnings fra de dygtige pokerspillere der til dagligt lever af at spille poker. Selvom mange går rundt og tror det koster i dyre domme at modtage undervisnings fra de skarpeste pokerspillere i Danmark, så er der heldigvis også mange der har fundet ud af at det ikke behøver at koste noget som helst.

På PokerNet.dk er der to slags videoer; der er videoerne alle kan se, og så er der de videoer, som kun dem som har oprettet en pokerkonto via PokerNet kan se. Det er gratis at oprette en konto, så uanset hvad koster det dig ikke noget at se videoerne.

Der er mange steder man kan købe sig poker coaching fra de professionelle pokerspillere, hvor man betaler flere hundrede kroner i timen for at modtage pokerundervisning. De høje priser gør desværre at rigtig mange nye og for den sags skyld også mange gamle pokerspillere, helt undlader at få hjælp fra de professionelle pokerspillere, til at få pudset ens eget pokerspil af, og få sat lys på nogle af de områder hvor man kan blive bedre til at spille. Det er super ærgerligt at dette skal være en barriere for at man gider at søge professionel hjælp til ens pokerspil.

Derfor er det perfekt, for nye som gamle spillere, at et online pokersite som pokerNet, kan tilbyde alle pokerspillere, pokerundervisning helt gratis. Du får adgang til et kæmpe kartotek af poker undervisningsmateriale, i form af pokervideoer som er lavet af professionelle pokerspillere, der har spillet poker i adskillige år, og har stor erfaring i både at spille poker, og i at undervise i poker. Du vil simpelthen få adgang til en sand oase af undervisningsmateriale, hvor du både som cashgame spiller og turneringspiller, vil kunne få gået dit eget pokerspil efter i sømmene.

Der er kun meget få pokerspillere i verden, som ikke vil have godt af at få kigget deres pokerspil efter i sømmene og dermed få rettet eventuelle fejl/leaks i spillet. Hvergang man får rettet små fejl i sit spil er man godt på vej mod bedre intjeningsmuligheder. Med et medlemskab hos PokerNet, kan du meget hurtigt få rette disse fejl, det kan være du ikke får valuebettet nok i givne situationer, eller du stacker for let af i andre, og alle disse små rettelser skulle gerne gøre det meget mere profitabelt for dig at spille poker.

Det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering, hvis man melder sig til hos pokerNet, da sandsynligheden for at man kan mindske ens tab ved pokerbordene, er mindst lige så stor som sandsynligheden for at man kan øge ens indtjeningsmuligheder, hvis man modtager noget mere undervisning i pokeren, og dermed bliver bedre til, at rette op på ens egne fejl, og bliver bedre til at straffe de andres fejl.

Kom i gang i dag med at modtage gratis pokerundervisning – opret en gratis bruger hos PokerNet.dk her

Lær alt om poker før du går i gang

Poker kan være et helt fantastisk spil, men det kan også være din største fjende. Det hele handler udelukkende om, hvor god du er til spillet, for hvis du ikke har sat dig ind i det, så vil du hurtigt tabe mange penge.

Har du derimod sat dig både ind i reglerne, og hvordan du bør spille det, så vil du have rigtig gode muligheder for at vinde penge.

Har du derimod sat dig både ind i reglerne, og hvordan du bør spille det, så vil du have rigtig gode muligheder for at vinde penge. Poker er sådan et spil, hvor du uanset hvor dygtig du er, stadig vil have meget at lære.

Du bør dog ikke starte med at spille poker, før du har fat i det hele basale, og det er rigtig vigtigt, at du ved hvordan du skal agere i alle situationer, i stedet for blot at tage det, som det kommer.

Hvordan skal du spille AA, hvis du sidder i BB, og er der forskel på, hvordan du spiller den alt efter hvilken position du har på bordet? Der er nemlig stor forskel, og det er nødvendigt du ved det, ellers vil du ikke få det maksimale ud af det.

Studer poker før du går i gang

Det kan lyde nok så kedeligt, at man skal til at studere, før du kan begynde at spille poker. Du vil dog finde ud af, at det kan hjælpe dig på den lange bane.

Du kan altid spille gratis poker, ved at deltage i en freeroll turnering eller ved at spille for playmoney. I disse turneringer vil du kunne teste dine egenskaber og de ting, som du har læst eller studeret dig frem til.

En af de bedste måder at studere poker på, er ved at se andre spille. Her menes det ikke, at du går ned på dit lokale casino og bare kigger på andre spillere. Du skal i stedet se folk der spiller, hvor du har mulighed for at se hvilke kort de har.

Dette kan du enten gøre på youtube, eller du kan gøre det på twitch. På twitch har du mulighed for at se pokerspillere, der live streamer deres spil. Du får dermed live action, og kan se hvordan bedre pokerspillere gør, når de spiller online poker.

Det er klart den bedste måde at lære poker på, her vil du nemlig kunne se, hvilke hænder du bør spille, og i hvilke situationer du skal spille de pågældende hænder.

Du får ligeledes hjælp til, hvor meget du skal bette og raise, eller om du bør folde i en situation, hvor du ellers har en rigtig god hånd.

Hvis du ikke har fuldstændig styr på poker, før du går i gang, vil du opleve, at du kan få rigtig svært ved at nå helt dybt i turneringerne.