Hvis man følger lidt med på danske pokerfora vil man ofte støde på forumtråde, hvor spørgsmål som “Hvor kan jeg spille poker på Mac-computer?” presser sig på.apple_mac_logo

Svaret er, at der i dagens Danmark kun er få pokerudbydere, som reelt har en velfungerende pokersoftware til Mac. En af de udbydere som har lugtet lunten, og indset af flere og flere danske pokerspillere køber Mac-computere og derfor selvfølgelig har brug for en pokerklient til Apple/Mac-computeren, er PokerStars.

Verdens største pokersite, som hver dag beskæftiger flere hundredetusinde hobby- og professionelle pokerspillere med deres yndlings kortspil, har en super lækker Mac pokersoftware, og da jeg prøvede-testede den, fandt jeg, at den levede op til alle mine forventninger.

Jeg kendte selvfølgelig PokerStars’ software på forhånd fra Windows/PC klienten, og jeg frygtede på forhånd, at Mac-klienten ikke ville køre lige så glat og problemfrit, som den “almindelige pokersoftware” fra PokerStars. Men det var ikke tilfældet.

Mac på PokerStars kørte fuldstændigt problemfrit, og jeg havde adgang til alle de samme lækre features i softwaren og selvfølgelig alle de samme spil – cash games og turneringer – som jeg plejer at have på min Windows computer.

Som en ekstra fed twist bør det nævnes at PokerStars klienten også er tilgængelig på både Android og iOS styresystemer, som f.eks. iPhone og iPad.

Man kan dog ikke oprette en PokerStars konto fra disse håndholdte enheder – hertil skal der bruges en rigtig computer, men når du først har oprettet en PokerStars konto og sat penge ind, er der intet til hindring for at spille poker om rigtige penge fra din iPad, iPhone eller Android smartphone.

Hvis du er interesseret i at spille poker hos verdens største pokersite fra din MacBook, iPad, iPhone eller et andet Apple-produkt, så anbefaler jeg på det kraftigste guiden hos Pokermac.dk, som jeg har linket til herunder. Her vil du finde al nødvendig info om oprettelse af konto, bonuskoder og fordele ved at spille hos PokerStars. God fornøjelse!

Læs alt om PokerStars til Mac, iPhone og iPad her hos Pokermac.dk