D. 26. februar ruller bolden igen i den bedste danske fodboldrække, når OB tager imod AGF kl 18.00 i Superligaen.

Med små 14 dage til vi igen kan nyde Superliga-fodbold på diverse danske TV-kanaler, er det på tide med en Superliga Optakt til forårssæsonen, og her stiller vi skarpt på klubbernes træningskampe og generelle optakt til foråret i Superligaen 2015/16.

I denne første del af artiklen kigger vi på de tre øverste hold i Superligaen, og i de kommende dage, kan du læse mere om de resterende klubbers optakt til Superliga-starten i 2016. Vi tager klubberne i rækkefølge efter placering i tabellen ved vinterpausen, og vi lægger derfor ud med Superligaens nuværende førerhold, FC København.

 

FC København

FCKDe forsvarende pokalmestre fra FCK overvintrede på Superligaens førsteplads med ét point mere end AaB på andenpladsen. FCK har dog spillet én kamp færre end AaB, da kampen i Herning mod FCM i næstsidste spillerunde blev aflyst pga. storm over den jyske hede.

FCK ser ud til at være klar til forårssæsonen, for i de tre spillede træningskampe i det nye år, har FCK vundet dem alle. Først blev det til 2-0 over Lyngby, og derudover har FC København slået både Malmö og AIK Stockholm med 1-0.

FCK har endnu to træningskampe på programmet mod Guangzhou og Rosenborg, så der venter København to træningskampe mod stærke mandskaber i forsøget på at blive helt klar til forårssæsonen. Skal man tro de hidtidige resultater i træningskampene, ligner FCK et hold med kursen sat mod det danske mesterskab. Om man kan tage det gode spil fra træningskampene med over i Superligaen her i foråret, må tiden vise.

FCK åbner Superliga-året hjemme mod Esbjerg d. 28. februar. Her er der odds 1.45 på FCK hos Danske Spil, mens Esbjerg giver pengene hele 6.90 gange igen.

Odds på FCK vs Esbjerg ->

 

Aalborg BK

aab_logoAaB har fået en glimrende optakt med deres fem træningskampe indtil videre i det nye år. Her er det blevet til fem sejre. Først slog AaB Hobro med 3-0, og dernæst blev det til 4-2 mod tyske St. Pauli. Derudover har AaB slået Vendsyssel med 3-1 og Skive med 2-1 inden det så sent som i dag blev til 4-3 mod Sioni Bolsini fra Georgien.

Særligt Thomas Enevoldsen har gjort sig positivt bemærket for AaB i træningskampene, hvor han scorede alle fire mål i 4-2 sejren over St. Pauli, hvor AaB ovenikøbet var nede med 0-2 inden Enevoldsen gik målamok.

AaB starter ude mod FCM d. 29. februar kl. 19.00, hvor der er et godt odds 3.50 på AaB. FCM er favoritter til odds 2.05, mens uafgjort giver pengene 3.45 gange igen.

 

FC Midtjylland

FC MidtjyllandFCM sluttede ikke efteråret af på særlig overbevisende maner. Ovenpå en række skuffende resultater, sluttede det hele med et fortjent 2-1 nederlag til AGF i Aarhus i sidste runde før jul, og der skal helt andre boller på suppen i Herning, hvis de midtjyske ulve skal genvinde mesterskaber i denne sæson.

Det ser ikke ud til at FCM har brugt vinterpausen på at komme i storform. I hvert fald ikke hvis man skal tro holdets træningskampe i det nye år.

I den allerførste træningskamp tabte FCM til Skive med 1-2, og derudover er det blevet til fire uafgjorte på stribe. 1-1 mod AGF, 0-0 mod AIK, 2-2 mod IFK Göteborg og 1-1 mod Malmö FF. Endnu ingen sejr til FCM i det nye år, men den kan selvfølgelig komme i forårspremieren mod AaB på hjemmebanen i Herning.

Læs mere i morgen, hvor vi ser nærmere på SønderjyskE, Brøndby og Randers FC.

Odds på FCM vs AaB ->

 

Odds på første Superliga-runde i 2016

superliga_optakt_odds