Vi er klar til anden del af vores Superliga forårsoptakt-serie, hvor vi denne gang kigger nærmere på Sønderjyske, Brøndby og Randers med fokus på klubbernes præstationer i træningskampene denne vinter.

Du kan læse 1. del med FCK, AaB og FCM her.

 

SønderjyskE

SønderjyskESønderjyskE leverede et flot efterår og kunne måske lidt overraskende gå på vinterpause som Superligaens nr. 4 á point med FC Midtjylland på tredjepladsen. Det skal blive spændende at se om SønderjyskE kan bygge videre på det gode efterår her i 2016, hvor man indtil videre har været i ilden i fire træningskampe.

Først blev det til 1-0 i en træningskamp mod Hamburger SVs andethold, og dernæst tabte SønderjyskE den næste til Fredericia med 0-1. I den efterfølgende træningskamp blev det 1-0 over Hobro og senest har SønderjyskE spillet 2-2 mod Silkeborg. Fire forskellige spillere står bag de fire mål sønderjyderne har lavet i træningskampene, nemlig Mikkel Vendelbo, Ulrik Flo, Thomas Dalgaard og Jeppe Simonsen.

Super overbevisende har det ikke været, og vi tror SønderjyskE får svært ved at holde placeringen i den øverste halvdel af tabellen.

Sønderjyske lægger fra land ude mod Randers lørdag d. 27. februar kl. 16.00, og her er det Randers som er favorit til odds 1.95 hos Danske Spil. SønderjyskE kan spilles til odds 4.10, mens der er 3.30 på uafgjort.

 

Brøndby

Brondby_IFBrøndby sluttede efteråret af med en rigtig god stime, hvor man kun tabte to gange i de sidste 15 kampe. Brøndby ligger nu på lur lige under Europa League-pladserne, men vi forventer et stort forår på den københavnske Vestegn, hvor Brøndby kommer til at gøre det godt.

Brøndby startede deres optakt til forårssæsonen d. 22 januar med en 1-2 sejr ude mod Roskilde. Herefter var Brøndby involveret i træningsturneringen The Atlantic Cup, hvor det blev til tre kampe. Først tabte man 2-0 til Zenit og 2-3 til Lokomotiv Moskva, men fik rundet det hele af med en 1-2 sejr over Kalmar.

Man skal nok ikke tillægge alt for megen værdi til disse træningskampe generelt, men Brøndby har trods alt spillet mod modstandere af forholdsvis høj kvalitet, og vi forventer at Brøndby bygger videre på det gode efterår. Pilen peger opad her, og vi tror på en topplacering og som minimum europæisk deltagelse i næste sæson til Brøndby IF.

Brøndby starter hjemme mod Hobro søndag d. 28. kl. 18.00, hvor BIF er storfavoritter til odds 1.45. Tror man på Hobro, som har tradition for at slå Brøndby både ude og hjemme, kan man få odds 7.00 på dét udfald.

 

Randers

Randers_FC_logoRanders overvintrede på Superligaens sjetteplads, og den ambitiøse klub vil nok ikke stille sig tilfreds med denne placering. Målsætningen  hedder Europa, og Randers har også gode forudsætninger for at opnå dette. I hvert fald hvis man skal tro formen i træningskampene.

Randers har kun spillet tre træningskampe af betydning indtil videre, og måske har man ikke følt behov for ret mange flere, efter man lammetævede AC Horsens med 5-0 i den første træningskamp. Herefter spillede Randers en kamp mod Vejle, som randrusianerne vandt med 3-1, og senest blev det til 0-0 mod altid Champions League-aktuelle Shaktar Donetsk.

En god optakt for Randers, som altså starter mod SønderjyskE på hjemmebane, og som nævnt er favorit til odds 1.95.

Odds på Superligaen hos Danske Spil ->

 

Se odds på første Superliga-runde i 2016:

superliga_optakt_odds